Vilat ut efter Kina

hämtat katten från blöta västkusten. Blev några dagar där nere, katten var på  rymmen från sommarhemmey, men vi lyckades hitta henne igen. Skrället var grymt hungrig efter tre veckor på rymmen å bara möss på menyn. Lumchade med bästa svägerskan å Lillis på Dorsia, go mat och fantastisk service i makalös härlig miljo. 

Sen har jag grejat med min altan som såg ut som en djungel efter allt regnande, blev bra tillslut 

   

  Fortsatte med pyssel och planering inne men mest Ar jag vilat slappat latat mig.
Snart så börjar jag jobba och det ska bli skönt med lite rutiner och det ser ut som första veckan bjuder på soool. Så då får Man underbara kvällar  att njuta av. 

Under dagarna på västkusten körde jag lite kärringarally. Besökte skroten i Skene, tyglagret och fabriksboden i Fritsla i mitt sökande efter silkejersey. 

  Mycket saker mycket textil.  

  
  
My Kan jag starta hösten med sol i hjärtat. 

Leel

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *