Vi har svårighet att gå

men efter 14 timmars sömn stor caffelatte och äggmacka så känner vi oss ok. 

  Vi har ont men Nu är vi mest stolta. Såg också att vi hade hamnat på fel trip. Vi skulle egentligen vart på en halvdagarstur med lunch och 3 timmar på muren. Vi hamnade på en hiking trip och 4 timmars vandring! Men fan vi klarade de!! Vi överlevde Golgata och kan bara skratta när jag ser mig och Lillis liggandes i ett av tornen flämtandes av utmattning och små mongoliska damer som försöker sälja turistprylar till oss. En håller upp en tisha med texten  

 
Så liggandes i smutsen fullständigt överhettad med en iskall vattenflaska instucken i bh av en mongoldam för att coola ner mig väser jag till Lillis, du ska fan ha en tisha de e du fan värd! Langar upp lite yen ur handväskan å ger del lilla mongoliska damen. ??? Lillis är ägare av tishan å mamman är stolt.

Så idag är det en mellandagarna för oss. Vi har ju semester! 

Kram

Bergsgeten Leel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *