Fotmassage 

efter vi har vilat upp oss. Så gav vi oss ut i hettan för att få lite eftermiddagslunch. Gick till ett café i närheten. Å kolla bakom Lillis vad det står på kartan. Vi fick lite hemlängtan till västkusten Stockholm å Sverige.  

  
   

Sen hittade vi ett ställe med fotmassage. Å jag blev väl omhändertagen. Först så trodde de att jag var riktigt svullen, fick förklarat att jag är liksom tjockare från höften å ner. Så då lugnade de sig lite men jag var också svullen sedan klättringen av muren i värmen. Men de körde på och fick loss benhinnorna och upp med cirkulationen. De körde med små sugklockor så nu kommer jag nog att få mer blåmärken än de jag fick på muren. Lillis provade att sätta klocka på sig själv. Ser lite läskigt ut när man se bilderna men nu känns benen jättelätta. 

Får nog hitta nått liknande i Svedala. 

Leel med nya men stor prickiga  ben.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *