the great wall kinesiska muren

I been to hell and back!! Ärligt kunde inte nån varnat oss. En småfet 50 årig otränad liten dam ska inte ge sig i kast med The Great Wall såhär en högsommardag. Med 40 grader värme och en otränad gamer till son.   
Vi valde en tur med guide som inte skulle innehålla shopping. Vi hamnade å en heldags hiking to hellvetet. Ärligt jag trodde inte någon av oss skulle komma levande från detta äventyr!

Lillis i skjorta och jeans jag i mjukisbrallor å liten handväska, vi hade tänkt oss en liten vandring.
 
   
De började bra vi valde bort linbanan och tog oss upp på muren vandrandes . 

Vi avverkade 23 torn klättrade som bresrgsgeter upp för branta stupande trappor. Kag har aldrig balat så mycket vatten i hela mitt liv. Tur jag hade resorb det gick ett helt rör. Lillis spydde av utmattning men vi bet ihop, det fins inga genvägar att ta sig ner från berget, så det var bara att bita ihop kämpa på, å här sitter vi med benen stumma som stockar jag hade kramp sista tornet . Lillis klättrade och klättrade. En sak vet jag. har nog sett muren för sista gången kommer aldrig någonsin besöka helvetet på jorden igen. 

   

    
 Ska definitivt leta upp en fotmassage annars kommer inte någon av oss att kunna gå i morgon. Å som grädde på moset Har inte hotellet någon hiss å vi bor höst upp??
Leel

Ett svar på “the great wall kinesiska muren”

  1. Ha ha 😀 jag fick mig ett gott skratt i alla fall! Fortsätt i den stilen så är du fit på nolltid 😉 kramar till er

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *