Tredje veckan i solens land

har handlat om hållbarhet och mat, i massor, men inte så mycket åt gången när man äter med pinnar. Jag har slutat ta till mig ris för de tar för lång tid ett riskorn i taget, ja ni fattar.   ?

  ppträdande och walk of fame hann vi med.Jackie Shan hand i sonens hand.

Sonen har mött ungdomar i en comunity, så han har haft fullt upp. Har sett teodlingar, te-mat- silkes- svärds museum som exempel. Det finns museum för allt i denna staden.

Mycket intensiv vecka så vi tog en dag off och for till Shanghai 1 timme från Hangzhou med snabbtåg. 

    Det går en kabinbana under floden Huangpu river som kostar 50rmb så den tog vi istället för taxi. Till andra sidan Målet var skyskrapan som ser ut som en ölöppnare. Så läskigt att gå på glas både jag och sonen är höjdrädda så snacka om gele’ben. Högsta byggnaden jag var uppe i förra gången jag var i Shanghai Hyatt tittar jag mer på idag. Jag blev lite nervös när jag såg en gubbe liggandes på golvet, trodde han svimmat av skräck, men Nix, kineser kan däcka överallt även på våning 100, 475 meter upp. När vi tog hisen ner (skippade trapporna?) så slog de rejält lock för öronen.

  Kan berätta att trots att vi ser riktigt avslappnat glada ut så var båda skiträdda. På Selfibilderna håller vi hårt i varandra å backar sakta ut mot glaskanten å fortsätter att hålla hårt i varandra tills kortet är taget??
Vi var också inne på anrika Peacehotell, ett vackert och helt underbart hotell med priser runt 2000rmb. De hade en Wall of fame med Sinatra, Marlene Ditrich å så hängde mamma Berits kompis å Boråsaren Ingvar ”skon”  Carlsson! Gissa om vi jublade ? Här måste jag bo någon gång.

Vi besökte fashionabla shopingsenter och mest impad blev jag av toaletten, supermycket knappar själv desinficerande å när jag Landade min vita gump på sitsen så var den uppvärmd i typ 45 grader, där hade jag kunnat sitta länge. Så hittade vi lite konst som vi kände igen från metropolen Borås. Liknande staty av konstnären spanjoren Jaume Plensa står utanför Textil and Fashioncenter Simonsland.  Nu kör vi sista veckan innan semester. Jag ska till norra Kina. Sonen ska till staden Nanjing som har en gammal historia och krigsmonument. 
Kram från Leel bakom muren 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *