Passproblem

ja nu har jag vart i farten igen, kändes riktigt lyxigt att ha varit i utlandet utan problem. Säkerhetskontroller olika checkpoints utan problem så åker jag glatt iväg till staden långt bort utan mitt pass?kommer på det när vi trötta efter en hel dags jobb ska checka in på hotell. De går inte utan giltigt visa. Fick jagat upp min kollega till illrödhet och kokpunkt  mot hotellpersonalen. Jag vet ju hur det är när jag är på resa så jag är luuuugn försöker få itag i sonen som är där jag har passet. Som vanligt svarar inte sonen inte ett liv. Nu börjar jag bli lite närvig men tillslut får jag tillbaka ett text från sonen. ”Jag går och tar ett foto av visat så skickar jag det till dig”. Sötnöten fixade så mamman slapp sova på gatan. Sen kom nästa problem hemresan som skulle ske med snabbtåg. Det slutade med bussresa i sakta mak  

  

  Somliga skrytbyggen dyker upp utefter vägen. Man undrar stilla hur tänkte de här? Det är som om det inte finns något lagom. Inte för att det måste finnas men endå? Från de strikta åren med partikostym till att gått all in på blingbling å flådighet. Både i arkitektur och mode och lyxbilar.

     

 I två dagar har jag åkt runt i Mecedes med plastig valnöt å backkamera mm.

  
Ja nu är jag i alla fall hemma och packat färdigt, i morgon flyttar vi till ett nytt hotell närmare kontoret och de har dumplings ???

/:Leel 

Ett svar på “Passproblem”

  1. Kul att följa med på din resa. Utan pass med visum ha ha.
    Minns när jag var i Hong Kong och skulle åka till en leverantör utanför HK. Vi skulle åka båt tidigt på morgonen och när vi skulle igenom passkontrollen upptäckte jag att jag inte hade inresestämpel i passet, hade ju två pass eftersom jag var ute och reste när jag skulle fixa visum. Visade fel pass när jag reste in i HK. Men det ordnade sig ändå, fick resa in i Kina.
    Ha det bra båda två!
    Kram Agneta

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *