FORMEX 2015 INGET NYTT UNDER SOLEN

Nu han jag inte med Formex på veckan utan fick ta en sväng på lördagen. Tur jag inte losade en hel vardag från jobbet på denna mässan. Den blir tråkigare och lite skillnad från förra mässan.  Det är en mässa för alla som har sina små företagsbutiker och som vill göra säsongens inköp dricka lite bubbel  och mingla runt. Bättre är 100% Design, London mässan som ligger på hösten. Ska boka biljett till nästa mässa nu i höst. Ja lite bilder från Formex får jag ju visa. Obs det är inte från förra håret 😉

FORMEX015 2

Skön lillelördag idag, själv har jag jobbat med mönster hela kvällen. Allt är som det brukar farmen är igång, mästerkocken är igång, nu väntar vi på nästa smaskiga såpa att gotta oss åt.

Nu ska jag stänga datorn. men föst måste jag säga att jag är igång med rummet som ska byggas om så i morgon blir det snickarbrallorna på å riva färdigt väggen som ska bort. Bor i bostadsrätt så vill bara säga att det är viktigt att tala om för föreningen att man ska göra ändringar is sitt boende. Det är tur jag sitter med i styrelsen. :))  Jag var lite taskig mot Formex men jag tror mässan blir bättre i augusti!!

Kram

Leel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *