Styling på hög nivå

Hela helgen har jag och mitt kära specialteam pysslat och homestylat. Har haft förmånen att jobba för Ellos ab mitt i HEMTEAMET så jag har stylat med en del produkter från Ellos, mest mattor då jag tycker deras mattor är ruskigt fina, ofta när man jobbar med produkter så kan men vara grymt sugen på att köps hem, men när väl varan kommer ut till försäljning så har intresset dött och men har fokus på något annat, men så är det inte med Ellos mattorna dom är till och med finare i verkligheten än i katalog/webb.

Innan kökstylingen var gjord filmade jag lite.

Sen så satte jag igång.
I köket har jag lagt en stor ullmatta under mitt köksbord. Gardinerna är 100% Linne köpt färdiga på Skroten i Kinna. En underbar affär med mest metervaror för er som gillar att sy.Gardinerna är tvättade och tumlade för att få krinkeleffekten.

20130626-212644.jpg

Vardagsrummet har jag inte gjort så mycket med inför visningen utan det är mest inköp av orkidéer och glasvas till. Ta bort all jord och spola rent rötterna. Lägg lite stenar i botten och sätt ner orkidéen i vasen, lägg dit lite fler stenar och häll på vatten. Alla mina orkidéer gillar detta och blommar om och om igen. Sen så är det snyggt oxå.

20130626-212751.jpg

I andra delen av vardagsrummet har jag köpt en liten fåtölj med fotpall från Ellos. Jennie som gjorde möbler på Ellos förra säsongen visste verkligen vad hon gjorde, en äkta trend och designsjäl. Synd att hon inte är kvar. Fåtöljen är hennes idé och den passar perfekt in i min styling.
De andra möblerna är arvegods eller som hyllan köpt på en utförsäljning för flera år sedan. Lamporna är Globen och i fönstret har jag satt i Plumen i en gammal lampfot.

20130626-212853.jpg

Ovanvåningen är oxå omgjord här kommer bilder om ett par dagar. Sen ska jag visa er altanen och trädgården som jag oxå har jobbat med.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *