Woho nu är jag igång igen

20130622-183925.jpg

Tack vare Karin är jag på gång igen med bloggen. Har haft problem så att jag var tvungen att ta ner bloggen ett tag. Jag spanade Gud och alla människor. Å de e ju ingen hit, men nu har jag fått hjälp av en expert så nu ska de funka igen.

Håller på att flytta mina bopålar till huvudstaden där jag har fått nytt spännande jobb. Har fått ansvaret att ta ett stort företag till nästa nivå när det gäller kvalité. Textil och mattor har jag fått på min lott å de kan jag ju på mina femton fingrar.

Just nu är det styling i Mumindals huset som gäller då jag ska sälja huset under sommaren.

Bilden är mitt köksbord som jag provstylade i förra helgen. Fotografen kommer på Onsdag så håll tummarna för bra fotoväder typ inget regn. Mer bilder från hemmet kommer.

K//Leel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *