Eurovision melodifestival freakshow

Jag gillar musik och jag är allätare därför kan jag tycka att det är kul att titta på den internationella tävlingen, de alla svenska uttagningarna som sker på våren kan jag tycka blir lite av en freakshow.  Man ser att de muskorta klänningarna och korkskruvsextentions har fått ge vika för längre mer böljande kreationer, Mycket voile och genomskinligt syns. Brunt, guld svart och rost är de dominerande färgerna. Känslan är elegant och rock’n’roll. Killarna är ledigt klädda gärna i skinn. luv tröjor alá Saade ser man. Även snyggt upsuitade grabbar dyker up i rutan.

mellofinal-loreen_655820img699

Å så går den mest snygga och trendigaste å vinner hela akten. Grattis och nu håller jag tummarna att vi får finalen i Göteborg där den bästa publiken finns vare sig det gäller sport eller musik.

Leel love Loreen Music

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *