Idag är det fantastiskt

Har blivit Gammel Moster till en liten grabb och det är så kul. familjerna växer så det knakar och detta året blir ett Baby år i vår familj. Det är Drakens år enligt kinesiska kalendern och då blir man mycket speciell.Är drake själv så jag vet Ler

Tänk när man själv blir Mormor å vs kul men jag hoppas inte att det blir snart, sonen är 14 så jag hoppas han vet vad gummi är . Vill inte ha små fötter här för tidigt å så måste jag få lite mer rynkor innan jag är redo att axla mormor rollen. som Iris Apfel till exempelimage eller Sonia Rykielimage

 

 

 

 

 

 

För å inte tala om min stora förebild

Vivienne Westwood

 

image

Det är super inne med Tant allt ifrån paraply till rynkor till Hatt. Hattar kommer stort och brett på alla fronter både som klädesplagg och assesoar till inredning sköna hattar blir skön inspiration till lampskärmar som går från hård siluett till runt och mjukt. är man händig kan man göra sin egna lampa av en cool hatt. akta bara så det inte blir för varmt i hatten. Man vill ju inte att stugan ska bli till aska.

Mormor

Lena

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *