julens kulor

 

Snön har kommit till Mumindalen. Det är så fint med snö och snälla grannar som skottar för mig!!  Nu är det inte långt kvar till tomtens stora dag. har inte julat så mycket ännu men ska ta tag i det till helgen är det tänkt.

Många trend snubbar säger att det är den traditionella julen som är inne och ett måste i år. Nja jag tror nog inte riktigt på detta jag tror mer på pastell och gnistrande vita kulor. Retro kulor är ju hett så det ska inte köpas in några nya kulor till granen. På höstens Formex fanns det många vackra julkulor.IMG_1576IMG_1571IMG_1573

IMG_1570

All I want for christmas is Snow!!!

 

IMG_1572Ett fat och en glaskupa med kulor känns som ett måste denna julen.

 

 

 

Pippi mönstret i all är känns lite uttjatat så jag vill slå ett slag för den hederliga gamla snoriga lovikavanten och dess mönster. En mönsterbild som kommer och som kan göras modern och fräck på nya hypade produkter. Funderar på en kudde i garn och mönster med tofsar i hörnen.

IMG_1577

Nu ska jag jobba undan lite! Ha de gött in the snow och var försiktiga i halkan.

Jingel Bells jingel Bells

Leel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *