Röhsska och utställningar

 

 

Helgerna går så fort, med blixtens fart ska vi hinna med att pynta till första advent. Helt sant det är första advent nästa helg, å jag är upptagen och bokad med jobb och nöjen alla kvällar från Onsdag. Så Måndag och Tisdag  det är det som gäller för att pynta,  känner jag.Jag tycker det är mysigt att pynta upp julen vecka för vecka med mer jul för varje dag som går. I år har jag inte ännu bestämt mig för viket tema eller färg som jag ska pynta med i år. Förra året vill jag ju ha en stege som julgran men de gick inte för Sonen, han slog bakut och vrålade att de minsann skulle vare en LEVANDE gran annars blev de ingen jul. Å de säger att äldre är konservativa….hm undrar om man ska ta upp detta med mental ålder??

Mer jul blir det i kommande bloggisar.

I helgen var jag och tittade på Röhsska museets utställningar . Mest ville jag dit för Designern Henrik VibskovHenrik Vibskov. http://www.henrikvibskov.com (dansk grabb) som har fått mota Torsten & Vanja Söderbergs designpris i våras. Han är klädskapare som med musik , installationer och performance gör sina modevisningar.

IMG_1553IMG_1558IMG_1554IMG_1555IMG_1553IMG_1551IMG_1550IMG_1549IMG_1552IMG_1547HeIMG_1545

Smarta skärningar och vackra tyger, Mycket stickat fans i utställningen.Det fanns även ett videotält med film från Catwalken som var sevärd. lägger in en länk till denna film HÄR.

Det fans också en utställning med många av tidens stora designers som Dior, Galliano Och Izzy Miyake väl värd att se för de som är desintresserad.

rhöska

Det står RÖR EJ på plaggen men ärligt när det gäller tyg måste man ju nypa lite lite. Tyg är som en drog man måste bara röra och känna på känslan.

Nä nu ska jag vidare ut i veckan som blir tuff så ska hoppa i säng och få i mig lite vila.

Ha en underbar vecka och gå På Röhsska för att njuta och förundras lite.

//Leel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *