öppna spisar och eldigt mys

 

 

 

Det har varit en varm höst men nu börjar frosten rulla in i dimbankarna. Vi nordbor tänder ljus myser i soffan med en filt och går i dun sockor. själv tänder jag en brasa i min kamin och kryper upp i min soffa med dator och filt.

IMG_1519[1]

Men det är många som inte har en kamin eller öppen spis. Men det fins många bra alternativ som kan skapa mycket hög mysfaktor , men med lampolja istället för björkved

.1001919_cambridge-skorstensfri-spis-vitEn klassisk spis som i en klassiskt inrett rum. Tänk er denna till jul med mysiga juldekorationer . Varför inte en eller ett par julstrumpor. Denna spisen fins hos TheHome och Ellos Ellos har till och med små vedträn och stenar som man kan lägga i spisen för att få känslan av en riktig eld.

Det fins också riktigt fina moderna spisar att inreda med. En vägghängd modell1001946_florens-skorstensfri-spis11003504_1-Fireplace-66-2111

Och två snygga att ha på golvet eller som dekoration. Jag tycker att de är prisvärda för all den mysfaktor som medföljer. Du kan få en spis för allt ifrån 1000 till 5000 sek. The Home har fler att välja på en Ellos och lite mer uppdaterade i modegrad än Ellos.

prod350074prod570115

Hittade lite mysiga fake eldar på några utländska sidor. nått för ovan företag att leta efter. Snyggt till sommarens utesäsong.  Bordet ser riktigt mysigt ut betong och eld de e snyggt.

 

När man nu pratar om eld så kan man ju komma över till att laga mat och jag blev så himla glad när jag hamnade på soul kitchens sida. Det är en restaurang som har välgörenhet som sitt koncept. här arbetar man frivilligt utan lön för mat. restaurangbesökarna betalar det som man har. På så sätt så bidrar de som har pengar till att de som inte har pengar kan få ett mål god mat i sin mage. Det fins hopp för mänskligheten!! Hur jag hamnade där just på den sidan har jag Bon Jovi att tacka för. De gör mycket CSR arbete och detta är ett av projekten som Bon Jovi stöder. Jag Älskar deras musik och vad de gör mer sådan artister & företag som tänker på andra.

Krama varandra och mys mera ge mera och elda mera.

Leel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *