IKEA katalogen 2012

 

 

bibeln för många möbellovers har nu lägst i era brevlådor. jag var på katalogsläpps morgonmöte i Kållered. Som family medlem så fick man en inbjudan om att få frukost, goddiebag och katalog. så de nappade jag på.Jag var mest nyfiken på vilka som nappar på ett sådant erbjudande och hur det går till så därför vart jag tvungen att släcka min nyfikenhet och åka dit. IMG_1269 Tidigt samlades en hel hög med IKEA lovers i blandade åldrar och kön. Mest Svennar såg jag. Många hade nog åkt dit för GRATIS frukost Blinkar

sen fick vi komma in och fick varsin Goddiebag med katalog och inspiration å så fick alla……..IMG_1280 en stapel burkar. Varför denna present var med fattade jag när temat för IKEA katalogen 2012 presenterades- image KVADRATSMART. Fattar att vi fick ett helt gäng med burka för vem har inte ett helt skåp hemma med inknôdda plastburkar från Tuppeware till IKEA. Smart present!!!  Ikea har mycket bra förvaring och smarta lösningar på det översvämmade prylproblemet.

Kvadratsmart handlar om  IKEA hade gjort en undersökning om fritidsintressen och vi kunder gillar Musik, resor och mat SUPRISE vi på västkusten hade också en förkärlek för handarbeten Blinkar Vi ser ju en begynnande stickvåg dra fram över Svedala.

Ikea presenterade också ett samarbete med Beckmans designelever som jag tyckte var kul.

IMG_1272 svår placerade men rolig mönsterbild.

 

Efter frukosten gick jag snabbt igenom varuhuset. jag skulle ju tillbaka till Postorderfabriken igen men lite bilder han jag att ta.

IMG_1273IMG_1274IMG_1275IMG_1277 Ikea har bra miljötänk och ligger långt framme i sina strävande efter en bättre miljö och bra material och schysta levnadsvillkor för arbetarna i producentledet. De gillar jag och kan med gott samvete handla på IKEA.

´//LEEL

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *