teknik och webb för en stund

 

 

 

Har suktat efter Googles nya Community Google+ ett tag nu. Är ju mån om att ha och prova det senasteBlinkarå idag genom en om mina kontakter på Facebook så fick ja en inbjudan. å när jag la till mig i Google + fick jag 150 inbjudningar!! så här är länken till molnet. https://plus.google.com/_/notifications/ngemlink?path=%2F%3Fgpinv%3DS3v0MTKQ8i8%3AavKIKCzPvnw

Så alla mina bloggvänner hoppas ni vill bli min vän i molnets Google+ de kan bli kul.

image

Det är så kul att utforska nya medier och webb företeelser. det är nyfikenheten som driver människan till stordåd.Så länge man håller knoppen i trim och är nyfiken blir man bara gammal på utsidan.

 

Kram å vi ses i Google+

Leel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *