Lampor och Nödhjälp

 

 

Nu har man börjat jobba igen och de känns bra man kan ju inte bara gå hemma och drälla. Skönt att det är lite värme för de som fortfarande har eller precis har börjat semestern.

 

Augusti månad är det redan och snart kommer mörkare kvällar. Jag är ju lite galen i lampor å dessa gillar jag i all sin ful snygghet. Design namnet är Pillhead (underbart) och är designad av en Ungersk design duo a+z design som gör en hel massa kul prylar. De ska ställa ut under London design week i tent London. Jag var förra hösten på design week och på mässan 100% design och hoppas kunna åka över i år igen.

image

Sen har jag dessa vackra som är designade av Ingo Maurer för många år sedan men är så tidlösa och aktuella.

image

imageimage

Änglavingar och lysande glödlampor för barnen och ungdomarna på Utøya. Symboliken är slående. Att engagera sig politiskt det är upplysande och trenden efter allt detta gör gällande att engagemang är det man ska göra för att mota bort det onda och inskränkta synen på mångkulturen som är berikande för ett land. Det föds kanske något riktigt gott ur all denna ondska som välde fram ur våra tv apparater och tidningar. Alla människor är lika mycket värda.

Gör som jag jag har skänkt pengar till Afrikas svältande befolkning. Torkan är den värsta på 60 år och mina pengar gör skillnad.

Stöd Radiohjälpens insamling för torkans offer

Miljoner människor på Afrikas Horn har drabbats av den värsta torkan på 60 år. Somalias fortsatta sönderfall resulterar i enorma flyktingströmmar in i Kenya. FN vädjar nu om att alla krafter sätts in för att undvika massvält. Radiohjälpen kan styra pengar via svenska organisationer på plats så att de används väl.

Du kan rädda människors liv genom att sms:a 50, 100 eller 200 till nr 72 999 för att skänka motsvarande belopp, eller betala till plusgiro 90 1950-6 eller bankgiro 901-9506.

imagehttp://www.redcross.se/teman/torka-ostra-afrika/ge-en-gava/

Leel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *