bags To love

 

 

Nu har jag fått väskan jag beställde för att hitta en ersättnings leverantör till mina väskor, och ja jag är nöjd, tryck och allt är jättefint men kvalitén  och utförandet av väskan är inte lika bra som den första leverantören. Jag är nöjd och inköpspriset är billigare men som sagt man får vad man betalar för. Det är som man vet att pris och kvalité de två hänger ihop. Har tagit lite bilder på Väskan “Red running hood” med utpris på 549 sek + frakt är det tänkt.

bags to love 001bags to love 002
Jag är riktigt nöjd med designen. Hon har karaktär.

Väskan “Red running hood” har ingen ägare ännu så det är bara att slå till och maila mig på leel@cosycorner.se så har du den snart på din axel.

//Leel (designar vidare)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *