funderingsöndag

Så var snart denna söndag över. Har haft en intensiv dag med städ och våffelfest. Kunde inte sova i morse så ja de var ju bara att gå upp vid 7 tiden (JAG har SEMESTER) och vad gör man när det hänger regn i hela luften. Jo man tar tag i städningen som mer eller mindre har legat nere sen typ Jul Blinkar. Å de vart ju bra för på middan ringer min svägerska och tycker vi ska ha våffelfest hos mig. å de kunde jag ha, mer än gärna så min bror och svägerska med alla barnbarn och syskonbarn 3 små cola grabbar å Grynet (systerdotter och gräsklippargudinna), min syrra å min svåger. Till och med Han på pakethållaren masade sig upp från datastolen och kom ut ut sin CRIB, ja vi var ett helt gäng våffelsugna. Å goa våfflor blev de och med grädde från en sifon.

Sifon är en sån bra och ha sak som man faktiskt inte kan vara utan. Den vispar grädde med kolsyra (lustgas) så man får sån där perfekt grädde som man bara ser i filmer.

image

image

image

Nu ska man hålla lite koll på patroner och sifon för man kan dra i sig gasen (utan grädde och få ett rus). Detta beskrivs på andra sidor men här kommer inga sådana små stall TIPS att ges. Är helt emot droger och annat verlighetsfrånvändande pyssel. Livet i sig självt är ju en jävla bergodalbana, å bergodalbanor är ju kul och omväxlande så varför förstöra det riktiga ruset?

Nu sitter jag i min One-Pice och väntar på fotbollen. Det blir nog en spännande match och jag är riktigt sugen på att dra ner till GBG i morgon och möta landslaget på Götaplatsen för att fira Sveriges Brons och att vi är kvalificerade till OS 2012 I London. De kallar jag landslag!

//Leel (skriker idag Goooooold USA)

Ett svar på “funderingsöndag”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *