Trevlig Fredag som har blivit Lördag

 

 

 

har haft ännu en fantastisk semester vecka igen . Sonen är hemma från kollot och mysigt med dessa teens klampande och mumlande. Mitt måleri går framåt jag har ingen brådska Rom byggdes inte på en dag å fint blir det.

image

Så har jag hittat lite cola grejer så här i sommarens mitt.  p.å Designtorget så har de ett paraply med led lampor. Lyser upp så här under skurarna . 295:- är kostnaden för paraplyet.

imageFint eller hur! Å vem behöver inte nedan!!

När du trodde att du verkligen hade allt så dyker denna upp!!

1image

En Bananskivare!! Helt underbar eller hur!!

 

Designtorget har en hel del fina retroprodukter också. Som handduken här. som att kastas tillbaka till the good old 60`s.

image

Nä nu är det dax att komma i säng. det blir lätt att man sitter uppe för länge när man har semester. Men jag måste upp tidigt i morgon, det ska ju bli so.l Då får jag passa på att måla min altan och hus.

 

Go natt!

Leel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *