Dö fräckt och Metallica

 

 

sitter och njuter av värme och gör go härlig Heavy metal. Metallica spelar på Ullevi och i min tv. De e helt magiskt att man kan se en hel konsert av Heavy i SVT. I Love Public service!! Jag gillar olika musik men mitt hjärta slår allt mycket extra när det kommer till alla dessa hårfagra Gurahjältar!! Min favo var och är Gary Moore allt från hans tid med Thin Lizzy till sina solo grejer. Steve Vai är en annan man måste lyssna på som är grym. Å de finas så mycket bra musik  runt denna jord Helt Magiskt!

 

det fins en stickad och virkad trend som fortfarande håller i sig, Jag hittade dessa mysiga vaser på Ferm living imageDe har ju också coola sittkuddarimagetror att jag har visat dessa förut.

imageRachel Denny från 2008 är fortfarande inspirerande.

 

När jag snurrade runt på webben snubblade jag över dessa ur läckra lampor.imageimageDansk designer Torsten Høy ! akrylplast är det i dessa lampor åååååååå nu spelar de  The Call of Ktulu helt instrumental låt såååååå bra mycket melodiösa gitarriff mmmmm.

idag har jag varit på kollot där sonen vistas å va kul dom har det. Var en sväng till Ullared också sonen behövde mer shorts å där är dom billiga 1 par surfar brallor för 99:- som hittat så köper man tre för de e ju så billigt och vips så har en tusenlapp gått ner i någon annans ficka. Såg han KJELL där också han med tändvätskan ni vet så då var nog resten av familjen där och shoppade men dom såg jag inte. Nä nu ska jag njuta av det sista av Metallica. så hade de gött

 

//Leel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *