trend å nytt nys

 

Från 2modern kommer dessa laserskurna gardinerna som är hur mysiga som helst. tänk när sommarsolen tittar in genom dessa . vilka sol mönster det blir på golv och väggar. jag skulle vilja se en hissgardin i denna design.

dessa ljuslyktor skapar också helt unika och vackra ljusskuggor. det är Tord Boontje s skapelse. en av mina favo designers. han jobbar mycket med skuggor och ljus i sina produkter.

Har nu bara fyra dagar kvar till semestern å vad jag ska jobba med mina egna projekt. har haft för mycket på jobbet att göra men nu ska jag bara koncentrera mig på mina egna konstprojekt. Å så ska jag se på konst också Pilarna på Tjörn är ett återkommande konstutställning som jag brukar besöka med glädje. Så även i år.

/Leel med sol i blick!!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *