dator och mys

 

 

Nu har jag äntligen uppdaterat mig med nya datorer mm. inte en dag försent. Det har varit ur segt att jobba med blogg och designprylar i en gammal dator. Men nu så har jag fått en dator med speed. I like. Sonen är på Dreamhack och det vraket får jag hem på tisdag. Hade jag vart 14-15 så hade jag oxå vart på Dreamhack  och beundrat legenden TotalBiscuit (en data nörd ) i data värld är det coolt att vara nörd å de gillar jag! imagebild från webben av den “totalakakan” hmm jag vet inte om jag blir starstruckt men men men sonen säger att han har en grym röst.

Nu var ju inte det detta jag skulle babbla om utan jag hittade en lite läckra vägg idéer. Vem kommer inte ihåg 80 talets strukturvägg. aningen kletade man någon sorts gipsblandning och gjorde mönster i detta på väggen. eller så köpta man en strukturtapet och satte upp. Vit var färgen man ville ha. imageimageimage

3D och struktur har länge vart på kläder och textilier. Dessa plattor är lättviktiga och kan tillsammans skapa stora 3D mönster med. Materialet är restmaterial från tex sockerrör och är en av värdens mest förnyelsebara råvara. coolt va. och det blir bättre det är hållbart och biologiskt nedbrytbart. en cellulosaprodukt som du kan återvinna tillsammans med andra pappersprodukter eller slänga i komposten. Fick en uppenbarelse att detta är en utveckling av äggkartonger Ler

Istället för Fondvägg kommer en strukturvägg. De gillar jag.

Leel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *