Gudrun Sjöden Höst 2011

Fick som vän till Gudrun Sjöden företag på facebook lov att tjuvkika på kommande hemtextil kollektion. Inspiration har Gudrun hämtat från Matisse och Edit Piaff och med fantasi skapat helt fantastiska färglada mönster. I Gudruns värd är det färg och fantasi som blandas med sån fräschör att man även om man inte vet var man ska ha mattan eller duken men man  kastar sig  endå över dessa juveler  som man bara måste ha.

Man blir Glad av Gudruns designs och allt minimalistisk ratas. Skönt är också att hon döper sina stilar enkelt och svenskt utan krussiduller och konstiga. Man har sett dessa företag som vill ge kunden en livstil som ex vis Contemporary Fusion, Past is here with Style. det känns verkligen befriande med namn som konstnärshuset och månpalatset.

nä nu lite mer inspirations bilder från Gudrun webbshop. Alla bilderna är tagna från hennes webbsida. Tackar för lånet.

Visst blir man sugen på Sjödens tidslösa grejer. Gudrun var med på Gomorron Sverige i morse följ länken och träffa Gudrun http://svt.se/2.116970/gomorron_sverige

//Leel

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *