Design Week i Milano

Å det måste vara inspirerande att besöka Italien och då vandra runt på mässan i Milano. det är min plan för nästa år,  Besökte 100 % design i London i höstas och ska om det går i lås med allting åka dit igen till hösten och bli inspirerad. Sen nästa vår så är tankarna att. göra ett besök i Italien. Men medan jag sitter och drömmer och planerar kan vi ju titta på lite bilder från mässan som  gick avstaplen nu i April

 

image  Lite underbar touch av Norrgavel inte sant..

image  Lite lättflytande ljusbubblor organsikt är helt rätt.

image  Underbara ljuskällor som leker med skuggor och fantasi.

image image Ni som läser min blogg vet att jag är helt kär i mosaik och då speciellt Biazza och här är bilder från deras monter på mässan. se och njut

image Jag letar efter snygga utemöbler till min altan och denna direkt från Fantomens döskallegrotta skulle vara perfekt på en av mina altaner. Eller hur!!

image  Mer organiska och fantastiska lampor.

Fantasiskt eller hur. det är så spännande med Design.

//Leel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *