oj oj

vad tiden går å jag har inte klottrat nått i min blogg. Fy skäms på mig. Har haft mycket design jobb som jag har pysslat runt med så då får ni läsare sitta emellan å våndas. Men jag tror nog inte att ni har så tråkigt det finns så många kul och bra bloggare som man kan njuta av.

Nu är julen här och i mitt fönster står  altan 001 altan 002

Ljuskonen som finns på Ellos . Å jag tror till och med att den är på REA ;)  altan

altan 003Lätt kan man göra en ljusprydnad med en ljusslinga och silverkulor. Jag har gått in för vitt och silver i år för det känns mest rätt. Med tanke på all denna snö som faller även här i Götaland så blir det kanon att matcha in silver i det hela.

Nu får vi hoppas att snön ligger kvar till efter Jul för det är faktiskt riktigt mysigt med snövit och iskristaller.

Nästa projekt jag ska sätta vantarna i är min stora kruka med tallris. Nu har den endast  en ensam silverkula i sin gren men tanken är att det ska bli lite fler. å kanske lite äpplen till fåglarnaaltan 004Fåglarna måste man tänka på nu när snönn kom så tidigt. Så mata småfåglarna så även de får en goer Jul.

Ha de ny gott å tänk på att det är halt.

Leel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *