En kurs nästan

avklarad. har bara tentan kvar innan jag blir godkänd i digital färglära.

Kursen som Borås högskola har på distans kan jag bara rekommendera. En riktigt kul och lärorik kurs för de som har ett bra och känsligt färgsinne. I denna kursen koncentrerade jag mig till att jobba I Corel designer suit. men det går lika bra i Illustrator och det är nästa kurs som jag just nu sätter tänderna i.

part 2 colour theoryjpg_Page_1 part 2 colour theoryjpg_Page_3part 2 colour theoryjpg_Page_2  part3 colour thery_Page_5

part4 colour theoy_Page_01 part4 colour theoy_Page_07 part4 colour theoy_Page_05 part4 colour theoy_Page_06

part4 colour theoy_Page_16 part4 colour theoy_Page_14 part4 colour theoy_Page_15 part 1colour theory_Page_1 part 1colour theory_Page_2

Fattar ni va kul de e att lära sig saker och tekniker. I Love It. så nu ska jag göra ett kanon jobb med min Illustrator kurs.

Kram å  kram

Leel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *