peppar peppar ta i trä

Trä är ett levande material som både andas och har värme. Tänk på klick/pergogolv VS härligt vit oljat mjukt varmt furugolv. Det är som sommar och vinter.    Jag har hittat en sida som har bara så snygga råa möbler i bland annat Valnöt som jag gillar mycket.tab029

hud007

hud001           tab034

Tillsammans blir glitter och träd så snyggt undrar om man bara kan köpa dessa möbler och lampor i USA? Trädkoja alá glam glamoooooore

hospitality-home

företaget Hudson furniture inc har en hel del andra orginella produkter som man kan bli lite sugen på…

tab046Printend003   en jojosittpall jojjo de skulle man kunna tänka sig.

 

Ååååå kan man bli galen på Teens som har fått nytt spel till X-boxen! Jo de blir man för här brevid sitter en å svär så de osar och gormar och skjuter å fäktar med sin Halogubbe( å så säger man att killar inte leker med dockor!!) Jag hoppade just nu en halvmeter upp i luften när en handgranat och en galen unge skriker och sprängs…. stackars O som han spelar online med, han bör ju vara döv nu vid det här laget eller ha svarta öron av allt svärande. Man kan ju hoppas på att batterierna i handkontrollen snart dör…

Men även jag kan bli fängslad av spel. Vet en gång för flera år sedan när sims kom ut jag pysslade med gubben och höll på för han skulle matas rengöras (annars så kom flugorna) Till slut fick jag nog och tryckte Delete. Så nog kan även vuxna fastna framför ett spel. Det är väl som en grymt bra bok man kan inte sluta läsa….

Nu ska jag ta tag i det svärande monstret och se till att ha ett samtal om trååååk-ord som hoppar ur munnen på han, samt se till att John Blund får en chans att klubba ungen i säng. Wish me luck!!!!!

Leel

Ett svar på “peppar peppar ta i trä”

  1. Tjenis!
    ÅÅÅÅ, vad roligt att hitta denna bloggen och ffa din webshop!!!! Är på jakt efter en ny väska (som jag inte kan packa full med grejer, det gäller ju att HITTA det man stoppat i). Skall kika vidare. Vore ju himla kul med en väska som ”släkten” gjort!
    kram på dig!!!!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *