gamla idéer ger nya trender

För 10 år sedan så var prylar som dessa riktiga kassakossor och storsäljare inom postorder. Praktiska men ur fula och otrendiga så att bara det var de mest otrendiga och töntiga människor som verkligen köpte dessa. Själv tänkte jag att jag gärna skulle vilja ha en sådan här men att de är så uggggly att man bara,  ja ni vet ropar på Ulrik…..

 62455_3 65680_3

Ps. dessa fins till försäljning hos Sparköp. ett postorderföretag med helt enkelt så mycket Bra att Ha Jag viste inte att jag behövde prylar som helst.

Men Nu händer det grejer och det är Normännen som står för det roliga och trendiga inom mys filts/klädbranschen. Jag vet inte om jag tycker de är vackra eller snygga men oj va jag vill att hela min familj ska ha dessa OnePiece overaller!! det ultimata att dra på sig inför fredagsmyset å jag tron nog att de är svara att få av inför arbetsveckans kavaj.

Surfa in på OnePiece sida och välj bland deras härliga OnePiece. Kolla oxå in webbsidan och dess utseende och funktioner som är hur läcker som helst i sitt utförande.

Så njutbar att jag var tvungen att ta reda på företaget som har designat webbshoppen. Det är ett företag både i Sweden & Norway med namnet Good Morning AS massor av Guldmedaljer till dom för att ha skapat en så lekfull och kul webbshop.imageimage  image Å naturligtvis eftersom de är från Norge så fins Lusekoftevarrianten med…… åå helt underbart fulcooool!

  image image

Idéer som dessa är så underbara och tvistade så fula på ett skönt sätt. Man undrar vad det är som gör att dessa trender slår igenom så att även Bloggerskan Kisse flyter runt i en av dessa när hon är ledig.

Alla fina bilder är från Sparköps och OnePiece webbsidor.

Kram

Leel

Ett svar på “gamla idéer ger nya trender”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *