inredning av Jean Paul Gaultier för Roche Bobos

Madonnas designer Jean Paul Gaultier har för Roche Bobois gjort en helt sagolikt underbar kollektion i The material Girls anda. roliga nytänkande och innovativa möbler som är så rätt.

. 2010_2_Armoire_paravent_JPG__det_pdf_ht 2010_2_Lit_JPG_det_pdf_ht

En garderob som är som en stor koffert på hjul gör att man kan förändra rummet med bara en knuff av skåpet i  rätt riktning. å kolla in vikväggarna till sängen och denna på hjul för att få en flexibel miljö att sova i.

Trunks

Resväskorna som blir som snygga byråer för dina kläde!!!

 

Hans Hofes snygga modulsoffa Mah Jong från 1970 har fått ett sailor och tattooo uttryck.

 

Chariot jean paul gaultier för Roche Bobois  zlutligen en rolig mobil fåtölj att njuta av. Kul och inspirerande när modedesigners goes inredning.

Själv var jag på kiss spektakulära show i Stockholm nu i helgen. Kul att ha sett dom sminkade  med å tänk man kom ihåg de gamla texterna som om det var i går man sjöng I was made for loving you  you were ………

Kallt som skam var det så det blev inte mycket kollande på stan. Men vi satt en stund i domkyrkan där prinsessan ska få sin man av folket och trots att det var söndag så grejades det å de vildaste me att ställa ut stolar  och sätta upp bord mm. Jag ser fram emot att kolla in brudklänningen på TV de e i alla fall bättre än en månads fotboll där Danskarna gör självmål.

Bollen e rund å de e jag me 😉

 

Leel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *