Banksy den hemlige konstnären

Jag gillar myter och historier som inte är förutsägbara. En sån myt är Banksy en grafitti och stencil konstnär i England. Ingen vet riktigt vem denne Banksy är och det läggs manna timmar på att få skopet att vara den som vet vem denne konstnär är, som lämnar sina spår på betong och husväggar. Politiska budskap och tänkvärda bilder trycker han upp i vanliga människors ansikten i alla fall dom som orkar titta upp och lyfta blicken högre upp än trottoarkanten. 573px-Bethlehem_Wall_Graffiti_1 250px-Banksy_Pollard_Street  Ta och se er omkring och säkert kommer. ni att upptäcka något vackert eller upprörande eller engagerande i gatukonsten även i Sverige. Rondellhundarna var en sådan häftig konstupplevelses där hemliga vardagskonstnärer fick utlopp och dekorerade sin närmiljö. Mer rondell konst i Sverige.

AnarkistråttaBanksy

Annars har jag tagit de lugnt och fint mycket strul på jobbet med den nya tjänsten men det kommer väl att ramla på plats så småningom. Jag satsar nog på mitt liv utan för fabriken där jag jobbar, så långt är klart i alla falla. Många idéer fins det som jag nu får tid för att förverkliga och nu när man inte behöver satsa 110 % på jobbet så kommer jag att få tid över till att kanske bli en Svensk Banksy! Vem vet! Only Time Will Tell!!!

Ta hand om er!

Leel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *