Contemporary i köket

Ibland så hittar man saker eller möbler som man gillar och vill och jag har funderat på nya köksmöbler. Hittade dessa från Kalra furnitures och de var riktigt fina i sin Contemporary stil.image12 det ser nästan ut som om det sitter någon redan. ett runt bord är både för och nackdelar men det främjar goda samtal där alla runt bordet deltar. Fast ibland blir det rena kacklet och då är det när det är för många kärringar runt eller hur 😉

Nu undrar ni säkert om hur det gick med min fotboja och den löste nästan ut ska jag säga. Har fått ett annat erbjudande på jobbet och jag gillade förslaget så det blir nog att jag tar det och lär mig se nya vyer en stund. Alltid trevligt att lära sig nya saker då blir man inte gammal i sinnet.

karla funitures Här är ett matsalsbord i vitt med fyrkantigt bord ´ja de kunde också funka.

Nä nu ska jag ut i affärerna och se om jag kan hitta de sista materialen till min portfolio.

Tata see you

Leel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *