varit i skolan idag

Och jobbat klart min portfolio. Ni ska få se den snart men jag vill ha godkänt på den först innan om det nu är så att jag måste ändra och greja lite. Men jag fick mycket beröm av min lärare idag när jag visade min portfolio. Jag har en del material som jag nog inte hinner få in i projektet som Jag kan visa er.

Heavy USA picturelilac ladytribal red grafitti copy    trial greenblue tribal

Mysiga bedset till mysiga Teens eller 🙂

Förutom kurser så jobbar jag på och så lär jag mig franska det blir det automatiskt när man är läxhäxa i hemmet 😉 så nu kan jag säga både de ena och de andra på franska. De kan ju passa bra för man jobbar  ju för ett franskägt företag så de e ju trevligt att i alla fall kunna hälsa på företagets VD:  BONJOUR .  Fast i morron så ska väl bilan gå på det franska företaget. enskilda samtal ska de bli å de e såååååå spännande. Man får se om man har jobbet kvar eller så har jag hela världen öppen för utmaningar från och med i morgon. Jag är inte orrolig är bara dödligt nyfiken på det nya fräscha sätten man ska jobba på. så även om jag inte får vara kvar i min fotboja så tror jag det blir bra med en förändring av arbetstätt.

Så nu säger jag bonnanotte eller nä de va la italienska eller de kanske va mer götesnack än italiano. ja jag kanske ska söka jobb på ett italiens företag hum Panos kanske :))

Kram

Leel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *