Just love my

ja, jag gillar verkligen att gå kurser i design och gärna med datorn som verktyg.

Jag är snart klar med min kurs i portfolio & grafisk design. just nu håller jag på att färdigställa min kommande portfolio. Kundgruppen är junisar, tweenisar, fjortisar, teens och alla med icke mossiga medelålders hjärnor för ni vet att 40 åringarna tillhör the rock & roll generationen som ständigt är teens i sina jeans. Dagens ungdoms kultur inehåller ett antal olika stilar precis som det gjorde när en annan var junis. Vem har glömt syntarna eller hårdrockarna för att inte tala om de rosa tuggumitjejerna i sina blonderade hockeyfrillor.

 Emo modboard 

När. jag är klar med mina designade bedset för de unga sinnena ska jag presentera denna kollektion för er. men så länge får ni nöja er med ett utkast för modboard för Emo stilen. hade jag vart junis hade jag definitivt vart emos utan skärsår för så långt hade jag inte vågat!

Ha de

Leel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *