Utemöbler att tänka på

NU är våren här kan man säga. Man ser tranorna och hör småfåglarna kvittra. I mumindalen där jag bor är det fortfarande snö på valda delar i trädgården. Men jag var i Göteborg i går och där var det inga drivor av snö precis bara drivor av grus. Undrar vart all grus tar vägen kan ju hoppas att det återvinns?

I vinter blev det till och med brist på vägsalt i GBG området men då ringde man upp kryddföretaget Santa Maria de använder salt när de rengör sina maskiner och det är därför det ibland i vinter har luktat Tacokrydda eller Vitlök i vissa bostadsområden.

Nu är ju säsongen för utemöbler på g och jag har inte hittat nått kul på den svenska marknaden. Ärligt kan man inte få fram lite sköna utemöbler till oss svenskar eller???

 _MG_5955 hut1_copy

Skulle väldigt gärna vilja ha en dagbädd i min trädgård. Undrar om man kan snickra till nått i den här stilen under sommaren?

Re_Trouve_Main_S03Re_Trouve_Main_05 

Fräscha trådmöbler lättskötta och coola i glada färger.

 Ivy_Main_S01 Ivy_Main_S05

Mer hönsnäts produkter skulle jag vilja se.

idx091401_outdoor18

Varför inte en Iglo?

outdoor-furniture-d-lux2-2outdoor-furniture-wave-8 

Hängmatta och solsäng som är riktigt hypade och snygga. Fins dom i Sverige?? Nä tror inte de men jag håller tummarna på att de kommer likande produkter som dessa.

60T-4

Nu så är de natten och i natt satte vi om tiden till sommartid. Det är då sätter man fram utemöblerna (klockan). Var på Alice i Underlandet i natt. Nattbio blev det för bion började kl 23,20 det var då vi tog på oss våra Clark Kent glasögon och började titta. Alice i 3D en häftig upplevelse fast roligast var nog när killen ovanför oss tappade ut alla sina popcorn över den som satt framför honom. Pinsamt och as garv kan man säga. Vi får ju hoppas att det inte var den första daten han hade med tjejen bredvid, för first impression last;))

Kram

Leel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *