Så fint porslin

ibland så fastnar man bara och njuter och vill ha!

image The frozen Fontaine tipsade mig om läckerheterna. Fast idag fick det bli IKEA glas för 5:- styck. image Kan inte fatta att det är så billigt inte undra på att IKEA går bra de säljer på kvantitet till maxad kvalité!!Egentligen var jag ute på span för Jobbet . man måste spana in sina konkurrenter som IKEA , Hemtex osv.. så det blir inga bilder från affärerna som jag brukar. Det är exklusivt för min arbetsgivare.

Jag tog mig tid att åka till Frölunda torg som jag inte har besökt sen ja de va nog det glada 80 talet när  jag och min Nattliga K-polare hämtade upp Mickey Dee (Motörhead) från hans k-polare som bodde i höghusen där någon stans. Sen åt vi frukost hos moi. Ja jösses  de va den glada och galna tiden. Tur att man är vuxen nu å slipper hålla på numer sitter man och tjoar till  Riffraff kör i körslaget. Jag lever som sagt ett herrans lugnt rockenroll liv i soffan.

Nu kom jag långt ifrån heminredning men men nu ska jag kolla vilket nr det är jag ska ringa och rösta på Ralfs Mölyckekör!!

Kizz

Leel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *