Hör fåglar sjunga falskt gomorron gomorron iiiii

Kör

Ibland blir man så glad i örat när man hittar saker som man gillar å jag gillar Mary Ohl pendant i pappemaché av  Stray Dog Designs. Tokigt å underbart i all sin fantasi.

Man får rent pippi på deras produkter å de e vår i luften så man kan kanske börja tänka att man ska lägga undan dunjackan i alla fall här i den södra delen av Sverige.

produkterna är producerade i Haiti och många av materialen är återanvända så det är bra miljöval och Roliga produkter.

Själv har jag varit på ett riktigt glatt humör har många nya mål framför mej som jag ska rulla ut i vår så de blir spännande. ska gå på kurs i Portfolio/grafisk design för att bli ännu bättre på att presentera bilder, designs och mej själv. Ser verkligen fram emot detta.

På hemma fronten så har det skett ett tidsgenombrott. Jo jag har fått mer tid över och det beror på att jag har börjat köpa min mat å sånt över nätet. Så varannan onsdag så får jag matleverans hem till mej i min hall. Snacka om att jag spar tid!  Jag håller på att lära mej och det svåra är att veta hur mycket eller hur lite jag får hem. Första gången jag beställde så skulle jag ha lite ingefära som jag brukar koka te på det var bara det att jag skrev i att jag ville ha 1 kg…. jag fick hem TRE STORA rötter !!!!  E de någon som behöver ingefära???? hör av er :))Men jag rekommenderar er verkligen att handla mat över nätet det kostar mig 126 kr för den tiden jag sparar och så slipper jag lyfta i och ur varorna i kundvagnen som bara blir högre och större. jag som inte har fått så vidare Långa ben utan mäter ca 153 cm över havet får nästan kravla ner i vagnen och kasta upp varorna på kassa bandet. Nu slipper jag det när man får maten hemkörd. Nästa steg är att skaffa en hemmaman som kan ta hand om matlagningen 😉

Leel som numer älskar att handla  😉

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *