NU är semestern slut

Jag har varit i två veckor lång OS koma, jag lovar kommer hem från jobbet slänger i sig maten för att hinna till  OS sändningarna kl 18.00 men vist har det varit spännande många kvällar med alla våra OS hjältar. Jag led av sömnbrist i veckorna efter evenemangen men nu har jag piggnat till.

Tänk det börjar kännas som vår ute och med våren så syns de smutsig fönstren och dammråttorna som är så stora att de attackerar  vår Katt Café latte. Men de struntar jag i att städa är inte min grej så att säga….

Idag blir inslaget vitt och harmoniskt det är många som satsar på vitt i sitt hem fortfarande. Vi har ju shabby chic trenden som håller i sig.

9 image image image

Det fins många företag som satsar på en färg eller färgskala till exempel GRANIT

image

Ett annat företag är The White Company å namnet säger ju allt …….image

Sobert vit svalt med lyx.

Så får man då vänta till Sommar OS för att få lite OS semester men men den som väntar på nått gott den väntar ju ….. ja om man orkar får väl spetsa in mej på nått VM emellan åt då och då.

Leel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *