Möbelmässan 2010

Så var mässan slut och jag tyckte att den överlag var bra. En hel del att se lugnare än Formex men kändes mer kvalité än den förra mässan.

Jag vandrade runt en hel dag och jag var nog inne i var enda monter på mässan i alla fall kändes det så för väskan var överfull med broschyrer och kataloger när jag åkte hem. Fick hjälp med att Bild hiva upp väskan på SJ bagagehylla som tur var.

Å att jag inte orkade beror inte på att jag är svag nääääää då!!

Tog morgontåget i fredags morse kl 6.00 de som ja vet inte vad som hände men kvällen innan hade jag vart på systemet och köpt en god flaska rött till min goa väninnan som hade vänligheten att låna ut sin soffa till mej för att sova på. Vell Vell tänkte jag att då kan jag ju passa på att köpa en bag in box till mej själv å de gjorde jag. Sen ska ni veta att jag är inte nugen på vin etc. utan jag brukar vara måttlig i mitt drickande för att inte säga UUUUUUr tråkig jo jag är nog riktigt Boring.

Jag handlar en röd box till Jul och en Rosé box till sommarsemestern that it i alkohol jag har hemma. Men då just denna dagen köpte jag en box helt impulsartat,  tänkte att jag är ju ändå ledig i morgon så jag kan ta mej ett glas och jag tog två å tror jag tog tre å så läste (försökte ögonen vinglade hit och dit) jag läxor med sonen( han märkte som tur va inte att jag var lulligför hu va hemskt de hade varit)!! Å de gick ju inget vidare med den där läxläsningen och packningen utan jag fick krypa till kojs och sen sov jag så orroligt och drömde att jag åkte fast för rattfylla o massa konstigheter så ni kan ju tänka er att jag var trött och sov hela vägen till Stockholm!!! Aldrig mera sprit en kväll när man ska gå upp 3 för att hinna med tåget!! Så Jag glömde ju naturligt vis min kamera så bilderna var inte hundra bra som jag tog med mobilen men här är några i alla fall.

DSC01317 DSC01318 DSC01319 DSC01320

Nu ska jag gå igenom min hög med broschyrer och så ska jag ta ut gottebitarna. Jag såg allt ifrån ergonomiska små stolar till betong och snygga rumsdelare till mattor och knalllackade utemöbler. Design grupper som 100%Norway (grymma) till studio som gör möbler och sackosäckar i papper och vällpapp.  Tur att den lille (han är längre än vad jag är nu, å han njuter av att se ner på sin lilla mama) har sportlov så kan jag blogga lite flitigare.

Leel utan skoskav denna gången!!

3 svar på “Möbelmässan 2010”

    1. Jo du jag hinkade ”för att vara mej”för någon annan som är van är tre glas en baggis!på säcken ja å det var felstavat där med du vet jag kollade :))

  1. Lena, du är bara för rolig! Så skönt att man alltid får skratta av sig när man läser din blogg. Roligt att det kommer med lite mer av dig och Felix 🙂 Kram på dej moster!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *