Stockholms affärer

Skulle varit flitigare med att visa mina intryck från Stockholms affärerna men ibland räcker inte tiden till. Jösses vad tiden tar vägen. Mycket går åt till att klara hemmet och läxläsningen. Ni som har barn vet att det är ett evigt coachande och puffande på de små liven. Jag har ju som sagt bara en men det är bara det ett heltids coach jobb vill jag lova. Speciellt som han alltid har Haft läs och skrivsvårigheter Men idag tack vare tålamod, rutiner för läxläsning  och IQ fisklever olja har jag en son som är framgångsrik i skolan.Men jag kommer alltid att få sitta där vid läxtimmen mellan 18-19 och puffa och uppmuntra så länge han går i grundskolan. Ja å då har man inte alltid tid för bloggen. men här kommer en liten spaning från Lördagen den 24/1-10

 

Å efter att ha knatat runt ett tag så börjar jag få ont i fötterna av allt fotarbete på Stockholms gator så jag tog en kaffe på Hötorget och sen for jag in i Hemtex Flagship Store Hemtex & more…..

 Bild 024 Bild 025

De va som att komma in i en outlettbutik alla lågpris så stökigt och REA grejer över allt.

De är väl nått på gång med Hemtex har jag hört så jag hoppas de shapear upp sig för Hemtex behövs.  De känns som om att, dom READE bort sig på vägen därför blir man lite fundersam på varför det ser ut som det gör med högar av rea bingar osv… i butiken.

HEMTEX har gett bort sitt överlager de köpte på sig för ett antal säsonger sedan å de ska dom ha all heder av. Det kommer mer och mer företag som också vill visa att de gör skillnad och bryr sig och samhället och kan hjälpa till med välgörenhet och att mota klimathotet. Det är en tydlig trend man ser.

Bild 026 Bild 027

Hemtex more hade fått en undanskymd plats på övervåningen av affären.

Bild 028 Bild 029

Jag blev riktigt glad åt att se att de hade samma mönster på porslinet som på textilen de kändes nytt och fräscht.

Bild 030 Bild 031

Snygg dukning och mer drivor med lågpris och outlet.

Bild 032

MONKI var jag inne i och de har så läcker skyltning som att komma in på ett tivoli. Bra H&M och väl värd ett besök för er unga tjejer och ta med er morsan så får hon njuta också 🙂

Bild 034

Bild 035

G-Star Man snyggt!!! Vill se mer snyggt klädda killar på stan varför är så många så ointresserade av sitt utseende och look?

Gick förbi ett skyltfönster denna Salvador Dali inspirerade design. Jag har inte hittat tillverkaren på nätet så jag hoppas jag får tid att gå till just denna affären och fråga på pris och tillverkare nästa helg när jag ska göra stan osäker igen med en kompis från förr:) de ska bli kul! Ni vet att om man är ute 90 dagar innan man har tänkt sig att åka till huvudstaden så kan man få biljetter för 180 kronor Tur och retur. Från GBG tar det knappt knappt 4a timmar att åka. Jag brukar sova på tåget för jag tar tidiga tåg som går 5 eller 6 och är uppe i Stockholm vid 9,30 tiden så precis lagom för att ta sig ut till mässan eller in i city.

Bild 068 

STCKHM har massor av kul produkter lite av varje.

  Bild 072 Bild 073 Bild 074 Bild 075 Lampan är döpt Kejsarens nya lampa!!

Nu ska jag ta tag i hemmet och döda damråttor så de står härliga till. de ska bli kul eller!!.

 

Kram Leel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *