Formex span nr 3

Bild 019 Bild 019Hjärtat tyckte jag va fint de skulle kunna bli en storsäljare.

I montrarna var det tunt fint linnetyg som gällde och då tvättat och skrynkligt en del svarta fina linneprodukter hittade jag också som kändes helt rätt.

 DSC01289 DSC01290   DSC01293 en glad gubbe för trädgården är ett måste till sommaren. ni som har läst min blogg ett tag vet att jag gillar udda grejer och installationer i min trädgård och jag vill jätte gärna ha detta lilla runda nylle i gräset hos mej.

På tal om betong så besökte jag Tove Admans monter hon gör roliga produkter i bl.a.. betong.image image Coolt hårt och grått gillar jag!

Bästa och roligaste montern är alltid där kvinnliga uppfinnare visar upp sina smarta idéer och denna gången hittade jag många Wow. Till exemplen vinsäcken Vin-o-secimage Man tar ur plastsäcken med vin från bag in boxen och lägger ner plastbehållaren i säcken av nylontyg och vips så har man en snygg designad bag in box. uppfinnarinnan är Mari-Ann Castenvik en karismatisk kvinna som jag önskar all lycka med lanseringen av sin Vinsäck.

En annan bra produkt har jag stött på tidigare den fins att köpa på nätet. Det är Dezall lamptops smart design ända upp i taket av Karin Ljungren. Denna ska jag verkligen köpa för

 imageimage

Jag behöver verkligen det kolla min lampa…  såååå j….kl sorgligt.

Bild

Så Karin Jag kommer att bli en kund var så säker.

Tredje smarta uppfinningen är denna Trendigt snygga mobilväska att ha som ett pistolhölster på höften. Produkten är i skinn och har ett speciellt strålningsskydd som är inbyggt.  

Mejt_1136_1Mejt_1248_1

Det roliga var att jag var för 1-2 år sedan på Boråstextilhögskola och lyssnade på föreläsningar om smart textile. EU bidrar med pengar för utveckling av smarta textiler som till exempel leder ljus kan känna blodtyck på patienter osv.. och under denna dagen var just Susanne Rittedal Söderblom en av föreläsarna. Hon kunde dock inte presentera produkten utan talade om hur hon hade jobbat i processen för att få fram denna hemliga pryl. Naturligtvis blev jag jätte nyfiken och undrade  så vad för smart produkt hon hade kommit på å så nu på mässan fick jag se den så nu slipper jag fundera mer vad det var som Susanne Rittedal Söderblom hade kommit på. Kul och lycka till!

Leel som gillar uppfinningar. Å DU DE KOMMER MERA FORMEX 2010SPRING SUMMER I MORGON

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *