Formex 2010SS

Då har man njutigt lite Formex under fredagen och Stockholms affärer under lördagen. Har de obligatoriska skavsåren på båda fötterna! Thank good for compleed skavsårs plåster…! Jag gillar ju inte att gå i “foträtta” platta  skor så jag lever under devisen ska man vara fin får man lida piiiiiin å de fick jag med denna tån

DSC01296vill jag lova.

mässan bjöd inte så mycket på Wow oh lalallalla upplevelser men introt kan vi ju börja med. Formex tema var Creative flowimage image

Och det stämmer för det var ett stort stråk av hanverk över produkterna i montrarna.

Nu lite bilder från introutställningen.Bild 009 Bild 003

Anna O och henens speciella och egna stil som vi nog kommer att se många bra och mindra bra kopior på. Annas kudde samsas med Fabric Copenhagens silkesvelourkudde. Bänken tyckte jag var riktigt fin men den vet jag inte var den kom från men vacker är den så det får vi nog snart reda på.

Bild 004 Bild 004Do you want to be a boxer in the golden ring? tufftattityd och mjukt med handbroderade dalabroderi. Bild 005Under bar ljusstake som sprungen ur Alice i underlandet. Filmen med Johnny Depp är ju på G så uttrycket är helt rätt. Bild 006 Bild 007 Fastnade för lampan med lager på lager skuggsiluetter som levererar mystik och spänning. 3D är inne.Bild 008 Ugglor har varit rätt ett tag och på mässan såg jag många fågelholkar i olika uttryck. Även fåglarna har fått pippi på design.

Kuddar är fortfarande ett måste och det fins mängder av fina fula glada runda att glädjas åt här är ett axplock.

Bild 002 Bild 011 Bild 010

Fotoprint och patchwork ska de va på kuddarna i vår.Såg oxå ett stark trend med 3D säkert har det att göra med alla 3 D filmer som har dykt upp. Man vill ha mer än ett platt uttryck. På stan såg jag mycket som påminde mej om 3D trenden.

I morgon går vi in på mässan och ser vad vi hittar där så häng med …….

Leel

3 svar på “Formex 2010SS”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *