å snön ligger kvar

men det gör ingenting för jag sitter gärna inne och kurar och lägger upp lite bilder i bloggen

.Image001 snyggt kuddfodral!Vet inte vart jag har hittat detta men färg och mönster tilltalar mej. Tror att jag ska göra ett mönster till min portfolio.

Jag intresserar mej inte bara för design, kvalité, färg och form utan jag har ett stort intresse för miljö och hållbarhetsfrågor också. inte för att jag är speciellt bra på att handla kravodlade bananer (känner faktiskt ingen skillnad på smaken) men jag tror att ekologiskt och miljötänk är som vågor som blir bara högre och högre för varje gång de dyker upp i handeln. Snart så är den hållbara vågen här för att stanna och de tillverkande och inköpande företagen får ha samma tänk som IKEA. IKEA säger att 2015 ska deras textila sortiment vara tillverkat utan giftiga tillsatser i varken odlingen eller produktionen. Det är därför IKEA inte har någon märkning som Svanen, Öko-tex etc.

Vill man få en funderare på vad vi i väst gör så ska man gå in på Anne Leornads webbsida och se hennes 20 minuters film The Story of The Stuff.

annie

Vill man bli trendig ska man bli hållbar:) Kolla in filmen den och hennes andra filmer är triggande för hjärnan.

Leel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *