Julstämning och lite agro

I år när jag fick fram mina el-ljusstakarna kändes dom så off. å inget kul alls,

nä jag kände inte alls för dom längre. Känslan är att man söker efter nått annat än ljusstakar att lysa upp i fönstren i år. 

Man ser att folk satsar mer på stjärnor på fot. De tycker jag är riktigt fint.

 232-01 234-01

Dessa två är från Star Trading och de blir ursnygga i fönstren.

 

  Bild 002 Bild 002

(De skulle vart mysigt me lite snö på andra sidan rutan)

Själv hittade jag två Koner i svart (förra Julens trend gick i svartdramatik ) i jullådan så dessa fick det bli istället för jul-ljusstakarna i svart smide. Jag köpte också ljulstjärnor som jag inte haft på många år.

Nästa år ska jag ha en mer hemvävd ljulstil alá Sundborn för det känner jag kommer starkt i trenden, att man vill ha Carl Larson (själv ser jag ut som en kurvig Dalkulla , så jag passar in) med en tvist på nytt och fräscht sätt.

Nästa års projekt blir att dona om köket. Jag har haft en vattenläcka som förstörde mitt klickgolv så jag beslutade att det var bättre att slipa fram det gamla trädgolvet istället så ser jag om det skulle börja läcka vatten igen. Och då passar jag på att fixa med tapeter och möbler så jag får en uppdaterad Carl Larsson i köket. Bilder kommer.

Så nästa års Julljus ska bli nedan som också är från Star Trading fast jag skulle vilja ha den i svart. Hallå Star Trading gör den i svart nästa år å få en storsäljare 😉

orsa

Jo åså min kurs  hur gick det med den? Jag fick  mycket väl godkänt på ett imponerande arbete. Det värmde att höra beröm och ros det växer varje människa av men det är inte ofta man får beröm länger. Det är också en  tydlig trend i samhället att ju elake och argare man kan va desto bättre. titta på ARGA snickaren, Arga (flottiga) Kocken ,Ullared med lytes och white trash komik. Lyxfällan som skäller och gapar på folk med dålig ekonomi. 6002435139181_1_4b9f72e7 Ju mer du kan trycka ner folk desto bättre mår vi som sitter på andra sidan och tittar på genom rutan. Man tänker ju att sån e inte jag och gottar sej att man är ju lite bättre själv. Tänk om trenden stället kunde va att vi byggde program på positivitet och mentalenergi bost istället, då skulle vi kanske börja le till varann lite mer.

Det är som man säger att beröm en Idiot och du har nytta av denne. Varje människa kan man bygga för att nå trädtopparna om man bygger på det som dom är bra på.

JULkramar till er alla, för att ni mina läsare är sååå j..la bra!! de vet ni!!

Leel

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *