Julkollektion och pepparkakor.

Nu är jag klar med sista inlämningen till Digital modedesign kursen. Jag kan varmt rekommendera denna kursen om man gillar Illustrator och photoshop. Corel ingår också och Susanne som håller i kursen är jätteduktig på det programmet. Kolla Borås textilhögskolas kurser så hittar du den.

Bild3Bild2Bild4

Bild7

Olika vävstrukturer och ränder gjorde jag i Photoshop. Bild6Bild5

 

Bild9

Så här blev Nisse i JOTEX interiörbild. Skulle nog kunna tänka mej att Nisse flyttade in till mej han är bra nice!

JO, å jag har tagit svinsprutan gris me koskor idag och än så går jag inte baklänges eller talar i tungor men vi får väl se vad som händer kanske är helt väck i morron!!

 

Nöff Nöff jag är en glad gris i alla fall!

Leel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *