H & M Home Preview

Fick fatt på H&M preview för Summer 2010 katalogen. Jätte fin mycket bättre än premiärkatalogen fast nu vet man inte om den “riktiga” katalogen blir som denna första smakbiten. Utseendet och layouten kan ändras så gjorde H&M inför förra katalogen så vi får se. Så här ser framsidan ut i alla fall på preview.

framsida

Färger och mönster tycker jag är bättre kombinerade i denna katalogen än förra.

De har en stor tårtbit med Rooooosor & Rooooomantik. Girly Girly så de förslår.

romantic[4]

överkast[6]  Kommer ni ihåg min spaning på Fabric Copenhagens överkast jag spanade in på Formex och i butiken Mathilde.

Bild 042 H&M har gjort ett billigare och enklare alternativ i silkes viskos.

säng med rosor[7]

Kolla in gardinen längst bak. Vi har sett uttrycket med applikationer på kuddar ett tag nu, och nu händer det saker med gardinerna också. Jag tror de kommer mer applikationer som svävar fritt över tygets yta. Gardinerna börjar leva mer och får en 3D uttryck. Vi säger Goodbye till panel och vep gardinernas raka uttryck.

I deras mer grafiska stil hamnar dessa produkterna. Jag gillar speciellt bedsetet. H&M jobbar i fina 30 garnkvalitéer och ofta percale som är en tätslagen kvalité (100 trådar i varp&väft) finheten i tråden gör att det är jättemjukt att sova i.

Säg i grafisk                       

 stol]                      kudde

 

Det fins fortfarande mycket bokstäver i mönsterbilden men de håller på att mjukas upp till mjukare former.

 en loepard i duschen[2] handukar[2]

En leopard i badet! Ja de e riktigt roligt när man använder en girly girly färg som rosa och applicerar ett tufft djurmönster med klös i. KUL! Men H&M vad gör fjärilarna där????? Enfärgat svart duschdraperi hade varit snyggare.

Vi får se om det blir några affärer med H&M i vår. Ja jag är sugen på bedsetet så vi får se.

Kram Leel

Ett svar på “H & M Home Preview”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *