Va och hur blir de …

Någon frågade vart jag får mina idéer ifrån och så här fick jag min sista idé.

De började med ett sådant där långt tråkigt ur trist teammöte på jobbet. jag jobbar med hemtextil och vi tittade på våra nätsidor. ja och  jag satt längst bak i rummet å på köpet har jag gamla dåliga och alldeles för svaga linser så jag kan väl säga att jag inte såg 100 skarpt (jag såg som den närsynta bofinken med namnet Knut). Jag tolkade bilden såhär och blev skitglad för jag tyckte att kudden där i sägnen var sååååå grymt cool.

Så här tolkade jag den i första läget:

scull i månsken I min hjärnversion blev designen en grym döskalle med graffititext runt om. Så i min webbshop så skulle det kunna bli dessa produkterna. Kan de va nått?

prodview_bs4             prodview_bs3

Och när jag kollade upp den coola kudden jag blev så sugen på så såg jag vad de va.

 

09201E596SE_korr_Page001-1 Om ni kisar med ögonen så kan ni nog se vad jag såg eller? Det kanske är min hjärna som är totalt out of space eller? Jo så e de nog när man tänker out of the BOX! då blir det out of space!

Så här är kudden i närbild!!!

81-0274ks Du kan få den på REA nu för 99:- ellos.se

Så kan de gå när jag får mina idéer som jag går igång med. Nä nu ska jag utveckla min design som jag har döpt till Scull i månsken så får vi se om den dyker upp i webbshoppen!

Kram

Leel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *