Herr Mode….

Jag går kurser i Digital modedesign å Grafisk design.

Det är kul att tänka utanför sin BOX och lära sig nya saker och datorn har massor av möjligheter. Tänkte jag skulle visa vad jag har gjort. Nu är detta korta kurser på få poäng så jag har lagt mej på en lägre nivå man vill ju inte jobba ijhäl sej när man ska lämna in. Kurserna  är på godkänd och icke godkänd och jag läser vid Borås textilhögskola. Men jag tyckte båda inlämningarna är helt ok.

 ILLUSTATOR CS3-1 copy kan dessa herrkläder va nått att glida omkring i???  

Konstlädershorten tror jag på till nästa sommar;)) ohhh varmt å gott.

I grafisk design fick vi spåna på ett företag som heter FUTURE och jag skapade ett stylingföretag som jobbar med personliga varumärken.

Plansch Future Café tidning2

Att jobba med personliga varumärken “på riktigt” skulle vara riktigt kul. Tänk att få göra om en riktig rugguggla till en 10 poängare. Det skulle jag vara bra på.

Leel

5 svar på “Herr Mode….”

  1. Men Moster! Se bara på mamma när hon skulle i väg på åter träff med klassen, du fixade ju henne super bra ju!! Kram kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *