H&M showroom öppnar …..

Drottninggatan i Stockholm i dag. Tänket är nytt för kunderna och jag tror att H&M har kommit på något som inte traditionella postorderHandlare har kommit på och det är att vrida på konceptet och göra ett komplement till kunderna för att ge dom en köpupplevelse. Halens har öppnat butik i Borås för deras heminredning så att kunderna kan komma in och provsitta sina produkter för att sen antingen köpa sin soffa eller gå hem och beställa sin drömmöbel från Halens.

H&M gör lite som Odd Molly gör till sina återförsäljare öppnar ett Showroom där kunderna kan komma och känna och se produkterna i real life för att sen antingen över webben hemma shoppa loss eller så kan de köpa produkterna över disk ock få sina postorderartiklar förpackade i e handlesförpackningar och klara att bära hem och användas. De e såååååå bra. Jag åker ofta till Stockholm men denna vecka har jag inte varit där så jag får kolla, eller jag måste kolla in H&M home när jag ska till huvudstaden den 6 oktober de e bara så!

 

  imageimage

Jag blir så glad när det fins interaktion mellan företag och kunder. Hoppas konceptet blir bra och går bra. (Bilderna är från H&M)

Leel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *