Underbar och sagolik

affär som jag fick tips om från M på Jotex är Mathilde.

Mathilde ligger i Stockholm nära NK huset och det är som att gå in i en sagovärld när man öppnar deras butiksdörr. Det fins två Mathilde i Stockholm och de är båda riktigt underbara.

Blandningen av heminredning och girly girly kläder ( odd molly etc.) är helt klockrent perfekt, och i tiden, då den romantiska stilen väller in över oss och våra hem.

Själv så kan jag inte till mitt stora förtret klä mej i rysch och rosor jag blir inte mej själv helt enkelt men andra kan åååå va jag är avundsjuk. Jag vill ha rosor och spets i massor….

Bild 045 Bild 029 Bild 030 Bild 031      Bild 037 Bild 038 Bild 040 Bild 041 Bild 042 Bild 044

image

image

Just överkasten från fabriccopenhagen  i silkesamhet och sidenbrokad är en riktigt Bara vill ha och älska överkast. dyrt som skam men ni vet att skönhet kostar. Var i deras monter på Formex och dessa dyrgripar är hangjorda och kom till under en resa i Vietnam för 6 år sedan.
Då upptäckte textildesigner Annette Egholm inte bara Vietnam naturliga skönhet och den unika och vänliga invånare, men på en lokal marknad, hittade hon ett siden tyg som var så vackra och mjuka att hon bara måste äga den.
När Annette var hemma i Danmark igen, började hon att skapa en design för detta ämne och idén till den läckraste kuddar och filtar föddes.
Så står det på deras hemsidan.

image

image

Ni får nu drömma er bort och lova mej att ni besöker butiken Mathilde när ni är i Stockholm nästa gång!!

Love

Leel

Ett svar på “Underbar och sagolik”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *